StoryEditor
Zagoratrač nakon svadbe

Sinjem se proširila priča da je Policijska postaja zbog zaraženog službenika zatvorena za stranke. Lolić: Nitko od policajaca nema koronavirus

28. srpnja 2020. - 17:35
Toni Paštar

Sinjem se u utorak proširila vijest da je za stranke zatvorena Policijska postaja Sinj jer je, navodno, netko od policajaca pozitivan na virus Covid 19.

Kao izvor širenja zaraze navodila se nedavna svadba jednog policijskog službenika na čijem slavlju se, navodno, okupilo između 300 i 400 gostiju uz dodatak da je do sada među njima desetak pozitivnih na Covid 19.

Informaciju smo provjerili kod Antonele Lolić, voditeljice Odjela za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

- To mi je prva vijest. Provjerit ću i javiti se – kazala nam je Lolić da bi poslije brze provjere nastavila: Policijska postaja Sinj nije zatvarana već normalno radi, otvorena je strankama uz obaveznu primjenu preporučenih epidemioloških mjera. Nije bilo nikakve potrebe za njenim zatvaranjem. U ovom trenutku nitko od zaposlenika Policijske postaje Sinj nije zaražen koronavirusom. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

03. rujan 2020 10:28