StoryEditorOCM
ZagoraPORUKA S AVALE

Protivnici Covid potvrda na nesvakidašnji način oglasili se u Vrgorcu u kojem se nitko iz gradske uprave ne testira, jer su ‘svi preboljeli koronu‘

Piše Mate Primorac
24. studenog 2021. - 11:25

Vrgorčani redovito u posljednje vrijeme prije lokalnih izbora ili nekih važnih državnih odluka svoje nezadovoljstvo izražavaju postavljanjem transparenata na kulu Avalu, s koje pogled puca na Tinov grad.

Tako je vezano uz uvođenje Covid potvrda u javne i gradske ustanove, na kuli je osvanuo veliki natpis "Vrgorac za slobodu”. Transparent je brzo uklonjen, a izvori nam kažu kako je na taj način dio građana iiskazao svoje nezadovoljstvo zbog primjene Covid potvrda.

Kontaktirali smo Milu Hercega, vrgorskoga gradonačelnika, radi komentara ovog slučaja:

- Cijepio sam se i legalist sam. Znači, u zgradu gradske uprave i sve ustanove možete ući s Covid potvrdom, ako ste preboljeli koronavirus ili imate negativan PCR test.

Koliko ljudi nije cijepljeno u gradskoj upravi? Nemam taj podatak, ali uglavnom svi dolaze redovno na posao, nitko se ne testira jer su svi preboljeli koronu. No, zato u Dječjem vrtiću "Pčelica" imamo slučaj da se devet "teta" redovito testira i dolazi na posao - kazao je Herceg.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. svibanj 2023 03:12