Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
ZagoraNEMA LABAVO

Pali triljski dileri: policija uhitila mladog ljubitelja speeda i ‘trave‘ pa se okomili na njegove dobavljače

Piše Katarina Marić Banje
23. siječnja 2020. - 12:51

U policijskoj postaji u Sinj su u jednom danu skupili trojicu zbog zlouporabe opojne droge, zaplijenili dvije vrste opijata i dvije digitalne vage. Dvojica uhićenih su završili kod pritvorskog nadzornika.

Prvi je dolijao M.S. (21) u Trilju s 1,1 gram amfetamina i 0,6 grama marihuane, a brzom reakcijom policije su isti dan uhićeni i dileri koji su mu prodali ilegalnu robu.

Kod 21-godišnjeg M.K. su u kući na području Trilja našli 10,5 grama amfetamina raspoređenog u više paketića, 64,1 gram marihuane te vage za precizno mjerenje.

image
Sinj marihuana

Zatim su od R.V. (20), također na tom području, u obiteljskoj kući oduzeli 25.4 grama marihuane. Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da su ove osobe prodale amfetamin i marihuanu 21-godišnjaku koji je uhićen prvi.

Protiv njih, kao prodavača droge, podnesene su kaznene prijave zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. S prijavama su dovedeni pritvorskom nadzorniku, nakon čega će se ispitati na državnom odvjetništvu te će se odlučiti o istražnom zatvoru.

Protiv kupca ide podnijeli optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga nadležnom općinskom prekršajnom sudu.
 

#TRILJ#MARIHUANA#SPEED#DILER

Izdvojeno