StoryEditor
ZagoraČESTITAMO!

Najuspješnijima novčane nagrade od tisuću do tri tisuće kuna, evo popisa učenika koje je nagradio sinjski gradonačelnik Miro Bulj

Piše Toni Paštar
20. lipnja 2022. - 14:21

Gradonačelnik Sinja Miro Bulj sa suradnicima primio je i uručio novčane nagrade učenicima sinjskih osnovnih i srednjih škola i njihovim mentorima za uspjehe koje su ostvarili na ovogodišnjim školskim natjecanjima.

Uspješnici su iz gradskog proračuna nagrađeni ukupnim iznosom od 58.000 kuna. Najveću pojedinačnu nagradu od 3.000 kuna dobili su Marin Benja, učenik GŠ Josipa Hatzea u Splitu za prvo mjesto na županijskom i državnom natjecanju u disciplini udaraljki te Tomislav Tomašević, učenik GU Elly Bašić u Zagrebu, za prvo mjesto na državnom natjecanju u disciplini truba i prvo mjesto na regionalnom natjecanju komornih sastava u disciplini kvinteti kao član.

Njihovi mentori Diminik Šabić i Rudolf Homen nagrađeni su s po 1.500 kuna. Nagradu od 2.500 kuna zavrijedio je Mihael Hrste, učenik GŠ Jakova Gotovca, za drugo mjesto na državnom i prvo mjesto na županijskom natjecanju u disciplini viola dok je njegov mentor Stipe Marić nagrađen s tisuću kuna.

Istim iznosom nagrađen je košarkaški tim SSŠ bana Josipa Jelačića za prvo mjesto na županijskom natjecanju u košarci, a njihov mentor Josip Malbaša s tisuću kuna. Nagradu od 2.000 kuna dobila je Barbara Poljak, učenica III gimnazije u Splitu za drugo mjesto na državnom natjecanju iz hrvatskog jezika, a njena mentorica Drinka Bedalov nagrađena je s tisuću kuna.

S po 1.500 kuna nagrađeni su: Jakov Vučković (OŠ I. Lovrića) za treće mjesto na državnom natjecanju iz matematike, Iris Bošković (OŠ I. Lovrića) za prvo mjesto na županijskoj razini smotre LIDRANO, Tomislav Domazet (GŠ J. Gotovca) za prvo mjesto na županijskom natjecanju u disciplini saksofon, Dino Paladin (OŠ fra P. Vučkovića) za prvo mjesto na županijskoj smotri razine LIDRANO-novinarski radovi, Maša Gusić (OŠ fra P. Vučkovića) za prvo mjesto na županijskom natjecanju mladih tehničara, Matej Cvitković (III gimnazija u Splitu) za prvo mjesto na županijskom natjecanju iz fizike, Nina Milanović (gimnazija D. Šimunovića Sinj) za prvo mjesto na županijskom natjecanju iz biologije, Julija Smoljo (Franjevačka klasična gimnazija Sinj) za prvo mjesto na županijskom natjecanju iz njemačkog jezika, Leonarda Vuković i Mate Domjanović (SSŠ bana J. Jelačića Sinj) za prvo mjesto na županijskom natjecanju iz povijesti, Duje Zorić (TIŠ Ruđera Boškovića Sinj) za treće mjesto na državnom natjecanju u disciplini "Prometna tehnologija", Petar Marić (SSŠ bana J. Jelačića) za prvo mjesto na međužupanijskom natjecanju u disciplini "Slastičarstvo", Anamari Vuković (SSŠ bana J. Jelačića) za prvo mjesto na međužupanijskom natjecanju u disciplini "Kozmetička njega".

Posebnom nagradom također u visini od 1.500 kuna nagrađene su Ella Kotromanović, Ida Gaurina i Tamara Podrug (OŠ I. Lovrića) za prvo mjesto na županijskoj razini kviza znanja "Čitanjem do zvijezda". S po tisuću kuna nagrađeni su mentori(ce): Nena Kekez Grubiša, Vesna Samardžić, Mislav Norac, Helena Budimir, Katja Gusić, Nela Dželalija, Regina Vukasović, Mihaela Miloš, Stjepan Marković, Ante Vučković, Marija Šimunović, Jelena Poljak, te Vesna Samardžić, Marina Jenjić i Ivona Tabak. Toni Paštar

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. lipanj 2022 14:21