StoryEditor
ZagoraSINJSKI GRADONAČELNIK

Miro Bulj oštro premijeru: Plenkoviću, srami se! Zaboravio si Dalmatinsku zagoru i Cetinsku krajinu! Križice-Kukuzovac je cesta života i mora biti prioritet svake Vlade

Piše psd
23. siječnja 2022. - 16:51

- Premijer Andrej Plenković i župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban zaboravili su Dalmatinsku zagoru i Cetinsku krajinu- napisao je to na svom Facebooku Miro Bulj, sinjski gradonačelnik i saborski zastupnik Mosta.

Nedavno je, napisao je Bulj, premijer zajedno sa svojim izaslanstvom bio u posjeti Splitsko-dalmatinskoj županiji gdje je po tko zna koji put davao obećanja za zaboravljenu Dalmaciju ali postoji jedna razlika, ovog puta je izostavio Dalmatinsku zagoru i Cetinsku krajinu, niti jedan značajan projekt za ovo najperspektivnije područje u Hrvatskoj nije naveo.

- Ako su oni zaboravili ja ću ih podsjetiti! Brza ceste Križice – Kukuzovac je cesta života za Cetinski kraj i mora biti prioritet svake Vlade! Izgradnjom ove brze ceste Sinj postaje predgrađe Splita i samim time najpoželjnije područje za život mladih!

Premijeru, ako ste zaboravili na Dalmatinsku zagoru i Cetinsku krajinu ja ću vas podsjećati svakodnevno da ovaj prostor koji je ključan za razvoj Dalmacije, a i Hrvatske postoji- zaključio je Bulj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2022 23:50