StoryEditor
Zagoranapadnut na svadbi

Ljudi iz cijele Imotske krajine stigli na misu za ozlijeđenog mladića: s njima je bio i naš novinar, dirljivo je bilo vidjeti kako se cijele obitelji mole za njegovo zdravlje

Piše Braco Ćosić
20. lipnja 2022. - 22:01

Veliki broj Imoćana, ne samo onih iz grada već i iz mnogih mjesta Imotske krajine, nazočio je Svetoj misi u župnoj crkvi svetoga Franje u ponedjeljak u predvečernjim satima u nakani za zdravlje njihovog sugrađanina Sunaia Demirija koji se još uvijek bori za život u splitskoj bolnici.

image
Braco Ćosić

Kao što se zna, on je u petak nastradao na svadbi svojega prijatelja, kada ga je prvi rođak mladoženje u fizičkom obračunu udario nogom u glavu. Nesretni Sunai od udarca je pao na tlo i ozbiljno ozlijedio glavu. Svetu misu predvodio je župnik župe Podbablje fra Nedjeljko Čarapić uz koncelebraciju brojnih svećenika iz mnogih župa Imotske krajine.

Dirljivo je bilo i vidjeti cijele imotske obitelji te brojne prijatelje koji su  ispunili crkvu te cijeli plato ispred crkve,kao i okružje spomenika Gospe od Anđela, moleći se za ozdravljenje svoga sugrađanina.

image
Braco Ćosić

Nakon mise obitelj Demiri uputila je poziv svima da dođu do njihove poznate slastičarnice i pogoste se.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. lipanj 2022 22:01