StoryEditor
ZagoraEKSPLOZIJA PEĆI

Još jedna tragična vijest potresla Prugovo: četiri mjeseca nakon što je u požaru stradala trudnica, u bolnici preminuo i njezin suprug

Piše M.Se.
22. lipnja 2022. - 17:04

Velikom tugom javljamo da je preminuo naš dugogodišnji član Ante Boban, objavili su Vatrogasci s Klisa na svojim Facebook stranicama.

Još jedna je to potresna vijest za Prugovo i cijeli taj kraj pod kliškom općinom jer je u strašnoj tragediji u obiteljskoj kući 26. veljače, u eksploziji peći na lož ulje, nakon tjedan dana borbe za život od ozljeda zadobivenih u požaru prvo preminula supruga Sanja koja je bila trudna, a nakon četiri mjeseca sada je nažalost bitku za život izgubio i njezin suprug Ante Boban.

Unatoč velikim naporima liječnici tada nisu uspjeli spasiti njihovu nerođenu bebu, a iza Sanje i Ante ostao je trogodišnji sin koji na svu sreću tog kobnog dana nije bio u stanu. Ante Boban je 2006. godine osposobljen za zvanje vatrogasca i od tada aktivno sudjeluje u operativnom radu našeg društva. Ante veliko ti hvala za tvoje prijateljstvo, doprinos i druželjubivost koju si nam dao. Ostat ćeš zauvijek u našim srcima. Počivao u miru Božjem, poručili su njegovi vatrogasci.

image

Ilustracija

/Shutterstock


Podsjetimo, vijest o strašnoj tragediji obitelji Boban-Nešić u kojoj su 26. veljače od eksplozije peći na lož ulje u obiteljskoj kući u Prugovu, u zaseoku Bobani, stradali mladi supružnici i njihova nerođena beba potresla je čitavu obitelj, prijatelje, cijelo mjesto….

Supruga i mlada majka, 31-godišnja Sanja Boban je, nažalost, nakon tjedan dana borbe za život preminula od ozljeda zadobivenih u požaru, a unatoč svim naporima liječnici nisu uspjeli spasiti ni njezinu nerođenu bebu. Sada je nažalost stigla vijest kako je bitku za život izgubio i njen suprug Ante Boban koji se liječio u KBC-u Sestre Milosrdnice.

Srećom, njihov trogodišnji sin nije tog kobnog dana bio u stanu, o njemu se neslužbeno doznajemo brinu baka i djed.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. lipanj 2022 17:18