Goran Čipčić
Županija za tebe

Goran Čipčić uspješno plasirao ljekoviti proizvod na tržište

StoryEditor
Piše PROMO
23. travnja 2021. - 07:30

Splitsko-dalmatinska županija svojim je trudom i radom postala Županija za tebe i nudi svojim stanovnicima poticaje koji će ih dovesti do ostvarivanja snova. Zahvaljujući natječajima, do kojih je uz par klikova sasvim jednostavno doći, svatko zainteresiran može pronaći pomoć za sebe. Bilo da je riječ o nadogradnji kuće, dodatnoj edukaciji u IT-sektoru, brizi za dijete, studiranju u drugom gradu, razvoju poduzetništva ili gospodarstva te studijama podmorja, Županija za tebe spremno će reagirati na sve zahtjeve.

U proteklom razdoblju, ostvareno je čak 747 poticaja u osnivanju i razvoju malog gospodarstva na području županije. Ovim su poticajima, u prosječnom iznosu potpore od 18.536,06 kuna te ukupne vrijednosti 15.800.000,00 kuna, stanovnici Splitsko-dalmatinske županije uspješno realizirali svoje ideje i zamisli.

Nakon velike potražnje za ljekovitim proizvodom po receptu bake, mladi Goran Čipčić iz Dugopolja odlučno se dao u poduzetničke vode. Snagu i poticaj za rad dobio je upravo zahvaljujući potporama Županije za tebe.

- Na stranicama Splitsko-dalmatinske županije vidio sam natječaje za dodjelu poticaja poduzetnicima i to mi je zaista puno značilo jer sam tako svoju proizvodnju digao na novu razinu – govori Čipčić.

Primjer uspješnog mladog momka može biti smjernica svakom stanovniku Splitsko-dalmatinske županije. Posjetite stranicu Županija za tebe i dopustite vašim snovima  da postanu stvarnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 07:00