Dalmacija Zadar

Nešto je u zraku?

Muškarac (58) u restoranu izvadio spolovilo pa mahao njime pred vlasnicom i gostima, 18-godišnjak ga oslobodio u klubu i pomokrio se po šanku

 Nešto je u zraku?

Zadarska je policija u četvrtak privela 58-godišnjaka iz Sukošana koji je na javnom mjestu pokazivao svoje spolovilo.

Muškarac je oko 13.30 sati u pijanom stanju vrijeđao i uznemiravao vlasnicu restorana (54) i jednu mušku osobu (42) u ulici Hrvatskih branitelja. U jednom trenutku svog delirija iz hlača je izvadio spolovilo i počeo s njim mahati ispred žene i muškarca i zapanjenih gostiju, piše zadarski.hr.

Nakon toga se udaljio iz restorana, ali ga je policija ubrzo pronašla i pokušala privesti. Alkoholizirani Sukošanac se tome usprotivio napavši policajce pa su oni primijenili sredstva prisile i s lisicama ga priveli u postaju na triježnjenje. Izmjereno mu je preko 2 promila alkohola, a kriminalistička obrada još uvijek traje.

Mladi turist (18) iz Španjolske istoga je dana zaradio prekršajnu prijavu za omalovažavanje i vrijeđanjem moralnih osjećaja građana nakon što je u noći s četvrtak na petak u popularnom klubu na plaži Katarelac, u blizini Zrća, izvadio svoje spolovilo i pomokrio se po šanku, javlja zadarski.hr.

Cijela se scena odigrala oko 3.45 sati pred očima brojnih partijanera i djelatnika kluba koji su ga i prijavili policiji.

Osamnaestogodišnjak je u krvi imao jedan promil alkohola.

Ovo je inače treći prijavljeni slučaj egzibicionizma na zadarskom području ovoga tjedna.

Podsjetimo, u ponedjeljak je prijavljen 61-godišnji državljanin Crne Gore da na plaži ispod Žute kuće u Zadru vadi i pokazuje svoje spolovilo kupačima. 

Muškarac (61) na plaži ispod Žute kuće kupačima pokazivao svoje spolovilo!

Naslovnica Zadar