StoryEditorOCM
Splitprokuvali na zvizdanu

'Ovo je neizdrživo! Ostalo je auta za cili jedan novi trajekt': putnici očajavaju zbog škrtog reda plovidbe za Supetar, no Jadrolinija ne uvodi izvanrednu liniju! Doznali smo u čemu je problem, no iskusni kapetan tvrdi: Nema opravdanja!

19. kolovoza 2019. - 16:19
supetar_turisti2-200719

'Svi su nam brodovi u funkciji i nažalost nismo u mogućnosti poslati ni jedan brod za izvanrednu liniju iz Splita u Supetar i obrnuto. Tek ćemo, možda, iza 18.30 sati biti u mogućnosti jedan brod 'ubaciti' za izvanrednu liniju. Do, tada se putnici moraju strpjeti i na Brač i s njega putovati našim redovitim linijama' rekla nam je Jelena Ivulić iz 'splitske' Jadrolinije.

Redakciju 'Slobodne Dalmacije' jutros je nazvalo nekoliko nezadovoljnih građana i 'kukalo' kako u Gradskoj luci, nakon što trajekt isplovi prema Supetru, ostaje toliko automobila, da bi mogli napuniti još jedan trajekt.

- Ovo je neizdrživo. Bio sam cijeli sretan kada sam vidio kako ću se ukrcati na trajekt za Supetar i da neću dugo čekati. No, prije negoli sam uspio ući autom na trajekt, rampa se spustila jer je...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 21:13