StoryEditorOCM
DalmacijaNA ZVONČACU

Završilo 'Prvenstvo svita u balunu na skalini' podno Sustipana: slavila ekipa 'Jamajke', a za najboljeg igrača izabran Dražen Burić

Piše PSD
7. kolovoza 2019. - 17:39

Tradicija organiziranja "Prvenstva svita u balunu na skalini", duga preko 70 godina, ni ovoga ljeta nije izostala. Na vjerojatno najpoznatijem splitskom terenu za "mali balun", onome podno Sustipana uz "Jadranov" bazen, gdje su nekad igrali velikani poput Bajde Vukasa i braće Vujović, sudjelovalo je rekordnih 28 ekipa.

Sinoć je održana završnica turnira, a pobjednici su ekipa "Jamajka", drugo mjesto je osvojila momčad "Lud, zbunjen, normalan", a treće "Cigest".

- Najbolji strijelac je bio Branko Laura, koji je postigao 24 gola, najbolji igrač Dražen Burić, a nagradu za fairplay dobila je ekipa Dva i pol muškarca, odnosno naši plivači s "Jadrana". Dobili su balun da još više vježbaju na skalini i budu dogodine jos bolji - javlja nam organizator Marin Pejovski.

Nagrade su dijelili Zoran Vulić i Željko Mijač, bivši igrači "Hajduka", a odigrana je revijalna utakmica djece HNK Hajduka i NK Omladinca. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 02:12