Dalmacija Split

Svi u Centrala

Veliki humanitarni koncert u Splitu: Jole, Karan, Zorica Kondža, Dalmatino, Nižetić i brojni drugi pjevaju za Andriju Lipanovića

Svi u Centrala

Danas (srijeda) u 20 sati, u klubu "Central", u sklopu nedavno pokrenute humanitarne akcije "Vjeruj i djeluj", održava se humanitarni koncert. Cilj akcije je prikupljanje financijskih sredstava za kupovinu ReWalk pomagala za hodanje, a pokrenuli su je Andrija Lipanović i njegov osobni asistent Goran Barčot Butle te ostali prijatelji.

U splitskom klubu nastupaju Jole, Petar Dragojević i Euphoria Band, Zorica Kondža i Joško Banov, Dalmatino, Alen Nižetić, Igor Cukrov, Đoni Gitara, Goran Karan, XXS i Taxi Band, Grupa Viva, Mjesni odbor, Mirko Bura, Matko i Brane, Nenad Vetma, Pink Panther Band, Festivo, Vice Poštar Saksofon, Justin's Johnson, Smile Band, Mile Perkov i male zvjezdice Ema Uvalić i Roko Sedlar.

Inače, Andrija je 39-godišnjak koji je prije pet godina ostao prikovan za invalidska kolica, ali mu optimizma i humanosti ne nedostaje. Cilj je sakupiti milijun kuna kako bi se kupilo pomagalo kojim bi se koristilo više ljudi za vježbu hodanja. Voditelji programa su Edita Lučić Jelić, Joško Bonaći i Emilija Mustapić. Karte po cijeni od 70 kuna mogu se kupiti na ulazu "Centrala" na dan koncerta, preko Facebook stranice "Vjeruj i djeluj" ili na broj telefona 095 537 8334. N.G.R.

Naslovnica Split