Dalmacija Split

urbana aglomeracija

'Promet' dodatno jača vozni park: u igri za 18 autobusa su tri velika igrača, evo koliko iznose njihove ponude

urbana aglomeracija

Otvaranje ponuda u postupku nabave novih 18 autobusa za "Promet" preko ITU mehanizama u sklopu projekta urbane aglomeracije koje se prošli četvrtak javno održalo u sjedištu javnog prijevoznika u Hercegovačkoj ulici, pokazalo je da su za isporučitelja novih vozila zainteresirana tri "velika igrača".

Tako su za deset zglobnih autobusa ponudu poslale tvrtke "Jolly Autoline" iz Šibenika koji zastupa vozila marke mercedes sa cijenom od 30.937.500,00 s PDV-om, potom "Solaris bus&Coach", zastupnici istoimene marke vozila sa cijenom od 21.997.500,00 kuna te "Autobus" koji zastupa Ivecova vozila koji je ponudio cijenu od 30.750.000,00 kuna.

Što se tiče solo autobusa, ponudu je poslao Jolly Autoline te dao cijenu koja iznosi 19.125.000.00 kuna, a drugi ponuditelj je Autobus s iznosom od 12.352.500 kuna.

Zanimljivo je ustvrditi kako je u ovom nadmetanju izostala ponuda od Auto Hrvatske koja je inače zastupnik za MAN-ove autobuse koji čine velik dio voznog parka "Prometa".

Napominjemo kako nakon otvaranja ponuda slijedi njihova ocjena po zadanim kriterijima te na kraju konačan odabir ponuditelja s kojim će se sklopiti ugovor.

Naslovnica Split