Dalmacija Split

sustav domovinske sigurnosti

Krstulović Opara s ministrom Krstičevićem o suradnji Splita i Hrvatske vojske

 sustav domovinske sigurnosti

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara u utorak je s potpredsjednikom Vlade i ministrom obrane Republike Hrvatske Damirom Krstičevićem razgovarao o suradnji Grada Splita s Ministarstvom obrane i Hrvatskom vojskom, priopćeno je popodne iz Gradske uprave.

Kako se navodi, ministar Krstičević je rekao kako je sustav domovinske sigurnosti od velike važnosti, a vojska je uvijek u potpori razvoja Splita i kroz Hrvatsku ratnu mornaricu i u iznenadnim situacijama kao što je pomoć u požarima prošle godine.  

Dodao je kako Ministarstvo obrane s njim na čelu intenzivno radi na izgradnji brenda "Hrvatska vojska" i vraćanju kontakta hrvatskog vojnika s građanima.

Gradonačelnik Krstulović Opara zamolio je ministra Krstičevića za suradnju prilikom obilježavanja Dana hrvatskih branitelja grada Splita 30. svibnja uz prigodni program Hrvatske vojske i Hrvatske ratne mornarice te mu je zahvalio na potpori u svim zajedničkim projektima.

Jedna od tema sastanka bilo je i obilježavanje 27. obljetnice osnutka 4. gardijske brigade Hrvatske vojske "Pauci" u subotu, 28. travnja u Splitu.

Naslovnica Split