Dalmacija Split

DEBAKL

Propao natječaj za kafiće na Žnjanu! Niti jedna pristigla ponuda nije valjana, ostaje li najveća splitska plaža bez ugostiteljskih sadržaja uoči turističke sezone?

DEBAKL

Ponavlja se javni poziv za najam osam ugostiteljskih objekata na Žnjanu jer je provjerom dokumentacije utvrđeno kako niti jedna od 12 prijavljenih tvrtki nije dostavila pravovaljanu ponudu!

Povjerenstvo za odabir najboljeg ponuđača, u kojem su sjedili direktor Spalatum DMC-a Ante Šunjić, te Katarina Nataša Merčep i Duje Sučić kao predstavnici Grada Splita, na osnovu pristigle dokumentacije mogli su jedini konstatirati da će javni poziv morati ponoviti jer je svima nedostajao najmanje "jedan papir".

Kontrolom su gradske službe utvrdile kako prijavitelji kao fizičke ili pravne osobe imaju dug prema Gradu, bilo da su u pitanju oni kao odgovorne osobe ili pravna osoba s kojom su povezani. O tome tko je tko u cijeloj priči pisali smo još prošlog tjedna.

Bespravni graditelji vraćaju se na Žnjan putem novih tvrtki: evo tko će sve ovoga ljeta imati kafiće na popularnoj lokaciji i koliko su za to spremni iskeširati

Dug nije ustanovljen tek u ponudi tvrtke 'Sofra', no njima je nedostajala izjava ovjerena kod javnog bilježnika o nepostojanju duga, te ona tvrtke 'Taurus Consilium' koji nisu imali potvrdu Porezne uprave.

Gradska agencija Spalatum DMC za sutra je najavila press konferenciju na kojoj će objaviti detalje, kao i informacije o budućim koracima kako bi Žnjan bio spreman za sezonu kupanja.

Naslovnica Split