Dalmacija Split

spektakl u spaladiumu

Policija o utakmici Hrvatske i Srbije: Privedeno ukupno deset osoba, 50-godišnjak švercao ulaznice

spektakl u spaladiumu

Prije, za vrijeme i nakon odigravanja utakmice reprezentacija Hrvatske i Srbije u petak navečer u splitskoj Spaladium areni, prvog dana Europskog rukometnog prvenstva, nisu zabilježeni incidenti, narušavanja javnog reda i mira, niti oštećenja imovine, priopćila je u subotu splitsko-dalmatinska Policijska uprava.
 
Dodaju i da je jučer prije, za vrijeme i nakon održavanja javnog okupljanja privedeno ukupno 10 osoba zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.
 
Također, jučer tijekom dana policija je prekršajno sankcionirala jednu osobu, 50-godišnjeg muškarca, temeljem Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, jer je utvrđeno da je neovlašteno nudio ulaznice za sportski događaj po cijeni višoj od označene prodajne cijene. Od 50-godišnjaka je oduzeto šest karata.
 
U splitskoj Spaladium areni sinoć je, prvog dana EHF EURO 2018. bilo više od 10 tisuća gledatelja, a utakmica je završila pobjedom rukometne reprezentacije Hrvatske nad reprezentacijom Srbije, 32 naprama 22.

Naslovnica Split