Dalmacija Split

reakcija na odluku suda

'Pobjegla je da zaštiti dijete, a otac radi sve da ispuni svoju strašnu želju': sestra Nine Kuluz komentirala presudu i obrušila se na Avenatija

reakcija na odluku suda

Presuda talijanskog suda šokirala je obitelj Nine Kuluz. Podsjetimo, na bezuvjetnu zatvorsku kaznu od 3 godine i 4 mjeseca osuđena je u Torinu zbog ilegalnog odvođenja sina Cesarea Avenatija iz Italije, a osim kazne zatvora, određeno je i kako ocu dječaka Alessandru Avenatiju mora platiti 50.000 eura naknade štete za godine koje je proveo u potrazi za sinom dok je ona bila u bijegu u Hrvatskoj i BiH.

- Moja sestra je imala dovoljno dokaza koje je predočila sudu da je s razlogom pobjegla da zaštiti interes djeteta jer su ona i dijete bili žrtve nasilja. Zašto talijanski sud zatvara pred time oči, ne znamo. I bez toga je dovoljno pročitat njegove objave po Facebooku da se shvati o kakvoj je osobi riječ jer, ako se netko ni tu ne može obuzdati sa vrijeđanjima i slično, onda možete samo zamisliti što se događalo iza četiri zida.

Otac djeteta danas izjavljuje po medijima da se ne veseli presudi, a danima Nini šalje poruke gdje unaprijed likuje i jedva čeka presudu. A da ne pričamo o zastrašivanju, uvredama, prijetnjama da će je uništiti, da će ostati bez svega. Zadnji puta svoga je sina vidio u ožujku. Poručio je za njegov 8. rođendan da je to zadnji puta da će ga provesti sa svojom mamom. Umjesto da se zbliži sa sinom, radi sve suprotno kako bi ispunio tu strašnu želju – rekla nam je Vanja Kuluz, sestra prokazane Nine Kuluz, podsjetivši na niz kontradiktornih izjava koje je Avenati u posljednje vrijeme davao od medija pa do suda.

Naslovnica Split