Dalmacija Split

imate li informaciju?

Splićanin traži vozača passata: Pobjegao je s mjesta nesreće nakon što mi je oduzeo prednost, zbog njega sam pao s motora!

imate li informaciju?

'Poštovani, molio bih vas da objavite sljedeći tekst na vašem portalu u nadi da će se naći netko tko je vidio prometnu nesreću i registraciju automobila koje mi je oduzelo prednost jer je vozač pobjegao prije nego je policija došla na mjesto nezgode. Ili će se možda počinitelj prepoznati u opisu te sam javiti', piše nam Splićanin Nikola Franić te moli građane za pomoć.

Do prometne nesreće došlo je u srijedu oko 13.40 sati, kod autopraone EKO na Velebitskoj ulici. 

Automobil marke passat, crne boje, je sa sporedne ceste koja povezuje Jeretovu ulicu i parkiralište kampusa, skrenuo lijevo na Velebitsku ulicu, preko dvije trake i duple crte, te mi oduzeo prednost prolaska.

Ja sam  se kretao na motoru u lijevoj traci, u smjeru križanja Velebitske i Vukovarske ulice u koju je on uletio sa svojim automobilom. 

Da se ne bih sudario s njim, ja sam ga izbjegavao na motoru, dao sam se u desnu traku i kad sam se ponovno krenuo vratiti u lijevu traku, s namjerom da se zaustavim ispred njega, izgubio sam kontrolu nad motorom te pao. 

Vozač passata  se zaustavio 15 metara od mene te  sam vidio da se radi o čovjeku između 50 i 60 godina, imao je naočale, sijedu kosu i brkove.

Nakon nekog vremena, čovjek je napustio mjesto nesreće prije dolaska policije, prepričao nam je Splićanin koji moli građane, ukoliko znaju nešto vezano uz spomenuti događaj ili im je poznata registracija crnog passata, da se jave na njegov broj mobitela 091 / 521 9069 ili da informacije prijave policiji.

Naslovnica Split