StoryEditorOCM
Dalmacijasnježna idila na dohvat ruke

Blagdani su pred vratima, tražite malo prave zimske čarolije? Naš fotoreorter pronašao ju je usred Dalmacije, a zabilježio je i jedan neočekivan susret

Piše PSD
12. prosinca 2019. - 19:05
biokovo

Iako je Božić već pred vratima, Dalmacija ove sezone pravu zimu još nije osjetila. Na adventskim kućicama opušteno se sjedi bez kapa i rukavica, bura je nakratko pokazala zube, ali opet popustila pred južinom i prosinačkim suncem pa čak i oni najzimogrozniji već s nestrpljenjem iščekuju malo pravog zimskog ugođaja kakav i priliči ovom dijelu godine. 

Među najnestrpljivijima svakako je fotoreporter Makarske kronike Matko Begović koji se po svoj dašak zimske čarolije, umjesto na nakićene adventske kućice, odlučio zaputiti na snježno Biokovo i nije zažalio.

Spektakularan pogled i snježna idila samo su djelić gušta koji je doživo na svom izletu, a jedan neočekivan susret učinio je njegov uspon na Biokovo posebnom avanturom. 

Biokovski divlji mirno su pasli kada je na njih naišao naš fotoreporter, a kako su već prilično navikli na susrete s ljudima, škljocanje aparata nimalo ih nije uznemirilo. 

Kako izgleda snježna idila u srcu Dalmacije provjerite u našoj fotogaleriji.



 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 22:48