StoryEditorOCM
Dalmacijajeste li vidjeli tamaru?

Na Makarskoj rivijeri nestala djevojka iz BiH: radila je kao sezonska radnica, odjavila se iz hotela, krenula na kolodvor i od tada joj se gubi svaki trag; Očajna obitelj moli za pomoć

Piše JL
8. listopada 2019. - 01:35

Bosanskohercegovački mediji prenijeli su vijest da je nestala 24-godišnja Tamara Pavlović iz Viteza kojoj se svaki trag gubi u Makarskoj.

- Radila je sezonu u Hrvatskoj, točnije u Tučepima. Završila je 30. rujna, a 3. listopada se odjavila iz hotela i krenula na autobusni kolodvor. Od tada joj se gubi svaki trag, objasnila je obitelj Tamare Pavlović za Klix.ba.

Svi njezini brojevi su, kažu, nedostupni, nikome se nije javila nakon što je napustila hotel u kojem je boravila u Makarskoj.

- Zvali smo sve hotele u Makarskoj, ali oni nam ne mogu otkriti imena gostiju koji borave kod njih. Provjerili smo sva moguća mjesta na kojima može biti, kontaktirali sve njene prijatelje, nitko ne zna što se dogodilo, rekli su.

Slučaj je, kako kažu, prijavljen hrvatskoj policiji koja aktivno traži ovu djevojku. Posljednja osoba koja ju je vidjela je njezina cimerica, koja kaže da su se pozdravile kada je Tamara krenula na autobusni kolodvor kako bi uhvatila bus za Vitez.

- Posljednja informacija koju smo dobili jeste da je viđena u Makarskoj kako šeta. To nam je rekao njezin prijatelj s kojim je radila u Hrvatskoj. Postoji mogućnost da nikad nije izašla iz Hrvatske, ali to je nešto što još uvijek provjeravamo, zaključili su članovi njezine obitelji, prenosi Jutarnji list.

Obitelj moli sve one koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj djevojci da se jave na brojeve telefona: +387-63-336-919 ili +387-63-471-323, +387-63-483-836.

U trenutku objave ovog teksta o Tamari nije objavljena informacija na stranici nestali.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 06:49