StoryEditorOCM
DalmacijaNEMA mu POMOĆI

Nepopravljivi diler ponovno uhićen u Makarskoj: nakon metamfetamina 'flash' počeo dilati kokain i heroin

9. kolovoza 2019. - 16:27

Pritvorskom nadzorniku u PU splitsko-dalmatinskoj doveden je G.I.(36), uhićen u Makarskoj s kokainom i heroinom. Otprije je poznat policiji iz akcije USKOK-a u kojoj je s još četvoricom uhićen kao dio skupine koja je dilala metamfetamin flash.

Uhitili su ga policijski službenici Policijske postaje Makarska koji su proveli kriminalističko istraživanje nad njim. U sklopu istraživanja obavljena je pretraga doma i drugih prostorija koje koristi te je pronađeno 92 grama kokaina, 75 g heroina te dvije digitalne vage. Protiv njega je podnijeta prijava zbog neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojne droge.

U medijima se G.I. pojavio kada je pao u akciji 2007. godine tijekom koje je zaplijenjeno 480 grama sintetičke droge metamfetamin vrijedne 50.000 eura. Tijekom pretraga stanova i automobila uhićene petorke nađeno je i 1,2 kilograma hašiša te puška marke Winchester. Kako se radilo o uskočkom predmetu, uhićenju ove skupine prethodile su tajne mjere prisluškivanja i nadzora. Na Županijskom sudu u Splitu dobio je šest i pol godina zatvora nakon suđenja 2009. godine jer je optužen da je bio organizator preprodaje droge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 07:45