StoryEditorOCM
Dalmacija'Evo me, ljudi'

Nakon više od tri tjedna mladić iz Suhača predao se policiji: osumnjičen je da je pijan pretukao 28-godišnjaka i izazvao mu krvarenje na mozgu i frakturu lubanje, ovo mu je već treća kaznena prijava

21. svibnja 2019. - 23:41

Od petka 26. travnja policija je tražila J.A.V. (29) iz Suhača, kojeg sumnjiči da je ispred jednog kafića u mjestu Sičane napao 28-godišnjeg mladića iz mjesta Krušvara, koji je nakon sukoba odvezen u KBC Split kako bi mu se pružila liječnička pomoć.

Konačno, nakon više od tri tjedna mladić je u ponedjeljak, 20. svibnja, sam ušao u PP Sinj i rekao: "Evo me, ljudi", te je uz kaznenu prijavu za sudjelovanje u tučnjavi, u kojoj je teško ozlijeđen 28-godišnjak, predan pritvorskom nadzorniku.

Napadnuti mladić je zadobio tešku tjelesnu ozljedu (krvarenje na mozgu i frakturu lubanje) i zadržan je na bolničkom liječenju. Doveden je u bolnicu s 1,7 promila alkohola u krvi.

Iste večeri u službene policijske prostorije doveden je 23-godišnji I.K. iz Gale, nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje, te je uz kaznenu prijavu zbog postojanja sumnje u počinjenje kaznenog djela sudjelovanje u tučnjavi priveden pritvorskom nadzorniku.

Kako je drugi akter tučnjave pobjegao policiji i kako se više od tri i pol tjedna skrivao, policija naravno ne govori.

Ovo je 29-godišnjaku treća kaznena prijava za nanošenje teških tjelesnih ozljeda. Dvije je već zaradio 2012. i 2016. godine, a osim toga poznat je i po narušavanju javnog reda i mira te sudjelovanju u tučnjavi, nedopuštenom korištenju oružja te oštećenju tuđe stvari.

I ozlijeđeni mladić ima jednu prijavu za narušavanje javnog reda i mira, jedino I.K., drugi napadač na mladića, nema nikakvu kaznenu prijavu do sada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 23:33