StoryEditorOCM
Dalmacijaogromna materijalna šteta

Eksplozija u Solinu potpuno uništila stan, dijelovi objekta letjeli preko ceste: opečeni muškarac zadobio teške tjelesne ozljede, ali nije životno ugožen

Piše M. Didić
19. ožujka 2019. - 15:55

Muškarac u srednjim godinama koji je stradao u eksploziji plina u obiteljskoj kući Solinu zadobio je teške tjelesne ozljede, ali je izvan životne opasnosti. Do eksplozije je došlo u utorak oko 7:30 sati u ulici Kroz Smiljanovac na predjelu Meterize.

U eksploziji plina u obiteljskoj kući u Solinu ozlijeđen muškarac, prevezen je u bolnicu; Materijalna šteta je velika, pogledajte koliko razorna može biti plinska boca

Na mjesto događaja izašli su vatrogasci DVD Vranjic (5 osoba i jedno vozilo) kao i DVD Solin (4 osobe i jedno vozilo), a nakon toga očevid je obavljala policija.

Sudeći po razornom učinku eksplozija u stanu bila je strašna, izbijen je pregradni zid između kuhinje i prostorije, a dijelovi kuće su letjeli i stotinjak metara dalje, preko brze ceste.

Prema prvim informacijama materijalna šteta na kući je velika, a stradali muškarac je zadobio opekotine po glavi, rukama i nogama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 07:15