StoryEditorOCM

'Ajde, mala, sidi krviti, dobro da i kočnice izdrže do Splita': svi umiru od smijeha zbog priča iz imotskih autobusa, jeste li i vi doživjeli nešto slično?

Piše PSD
16. veljače 2019. - 11:34
kukuruz_autobus3-010914.JPG

'Vozi naše autopoduzeće autoputem, kad jedna putnica pita vozača “du ju hav a wi-fi”, a vozač volana koda sije žito i govori: 'Ajde mala sidi krviti dobro da i kočnice izdrže do Splita'.

Ovo je samo jedna od osebujnih anegdota iz autobusa Autopoduzeća Imotski, koje se proteklih dana nižu u Facebook grupi Imocki crnjaci. Administratori objave jednu, u komentarima osvane druga i svi umiru od smijeha do iduće objave, a sve su ovako u ovom điru. Da ne duljimo, evo ih još:

'Išla naša dva šofera za Osijek, jedan od njih je ima priležnicu sa kojom se trebao nać iza puta i popije viagru, viče mu ovaj drugi , A Bog te j*** di ćeš sa njim pokvari li se autobus?'

'Dok je vozio pok. Jure …. Vozi Jure kad čekaju na stanici dvije starije gospođe sa štakama….dobro jutro Jure... Jure odgovara dobro jutro…. a dokle će mažuretkinje?'

'Autobusni kolodvor Split dvi iljade i neke godine. Žega u autobusu Autopoduzeća Imocki, ulazi jedna "dama" i pita vozača(nepoznat):

- Koliko košta karta do Imockog za ovaj svinjac?
 
On će njoj, ni pe ni šes:

- 30 kuna po krmači.'

'Bilo je to vrući kolovoz davne osamdeset i osme. Jedna župa s područja Imocke krajine željno je iščekivala na Kamen mostu kada će doći imocki bus iz Vranvurta s kipom sv.Ante kojega je poslala naša emigracija koja je tada tamo obitavala.

Eto ti oko pet i petnest po onom čelopeku autobusa. Župnik sav sritan kao i svita naroda koja je okupila da i oni vide kip sv.Ante. Šofer otvara kabinu i daje ogromnu kutiju s kipom unutra župniku.

Kada je župnik izvadio kip poviče: " Ajme Gospe moja sveton Anti nam fale dva prsta na ruci"

A šofer mrtav ladan odgovori: " Ajde pratre krviti nebi da će klavir svirat "'.

 

 

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 15:38