StoryEditorOCM
DalmacijaTragedija na magistrali

Završen očevid prometne nesreće u Kaštelima: poginula starija žena koja je prelazila cestu, vozač koji ju je pokušao izbjeći udario u dva automobila

Piše Jakov Žarko, PSD
14. siječnja 2019. - 20:49

NOVIJE

Starija ženska osoba smrtno je stradala u teškoj prometnoj nesreći koja se oko 17 sati dogodila na državnoj cesti D8 u Kaštel Sućurcu u neposrednoj blizini tamošnjeg Vatrogasnog doma.

Kako neslužbeno doznajemo, žena je prelazila cestu sa sjeverne prema južnoj strani magistrale kada ju je udario osobni automobil, nakon čega je preminula na licu mjesta. Pretpostavlja se da je cestu prelazila dok je na semaforu bilo crveno svjetlo za pješake.

Isto tako, doznajemo kako je vozač čiji je automobil udario nesretnu staricu, ženu pokušao izbjeći, uslijed čega je udario u dva automobila koja su se kretala magistralom.

Radi se starijoj ženi koja je stanovala u blizini groblja u Kaštel Sućurcu, a ekipa solinske Hitne pomoći koja je izašla na intervenciju odmah je nakon dolaska konstatirala njenu smrt.

U nesreći su sudjelovala tri vozila, a očevid je završen oko 19.15 sati nakon čega se normalizirao promet magistralom u oba smjera.

Zbog nesreće promet Jadranskom magistralom u smjeru Splita tekao je naizmjenično, a prema Trogiru se vozilo zaobilaznim putem zbog čega su se na staroj kaštelanskoj cesti dva sata stvarale gužve.

RANIJE

U ponedjeljak oko 17 sati u Kaštelima se dogodila teška prometna nesreća u kojoj je život izgubila ženska osoba.

Do nesreće u kojoj su sudjelovala tri vozila došlo je u Kaštel Sućurcu, na državnoj cesti D8.

Očevid je u tijeku, a policija pokušava utvrditi identitet nastradale žene.

Zbog nesreće promet Jadranskom magistralom u smjeru Splita teče naizmjenično, a prema Trogiru se vozi zaobilaznim putem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 00:30