StoryEditorOCM
Dalmacijadroge na sve strane

Nezgodan tjedan za dalmatinske dilere: mladić i djevojka na Braču uhvaćeni dok su dilali 'speed', na Hvaru pao 57-godišnjak s travom, a u Splitu muškarac koji je uzgajao marihuanu u stanu

Piše PSD
16. studenog 2018. - 12:34
droga1

Policijski službenici Policijske postaje Brač su 14. studenog u 20 sati, u mjestu Sutivan na Braču, zatekli 20-godišnjaka i 19-godišnjakinju prilikom prodaje 1,95 grama amfetamina 29-godišnjaku, od kojeg su oduzeli navedenu količinu droge. Osobe su uhićene i privedene u službene prostorije.

Tijekom kriminalističkog istraživanja od 20-godišnjaka je oduzeto još 9,92 grama amfetamina i digitalna vaga za precizno mjerenje, dok je od 19-godišnjakinje oduzeto 72 grama amfetamina i digitalna vaga za precizno mjerenje.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, protiv 20-godišnjaka i 19-godišnjakinje je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, te su dovedeni pritvorskom nadzorniku.

Protiv 29-godišnjaka je podnesen Optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjakom, osumnjičenim za počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, od kojeg je jučer, oduzeto 1350 grama marihuane, koje je posjedovao u kući na području općine Jelsa na Hvaru. Uz kaznenu prijavu tijekom dana će biti doveden pritvorskom nadzorniku.

Jučer je provedeno i kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom, od kojeg je oduzeto 398 grama marihuane, zatim stabljika marihuane visine 100 cm, te oprema za uzgoj navedene biljke (šator, reflektor, ventilator, filter), koje je posjedovao u stanu u Splitu. Protiv njega je podnesena odgovarajuća kaznena prijava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 11:34