StoryEditorOCM
Dalmacijasuperhik u akciji

Splićanin provalio u kuću i pronašao samo alkohol: policija ga tek sutradan popodne pronašla na mjestu zločina mrtvog pijanog, s 4,10 promila u krvi!

13. studenog 2018. - 15:25

Ante K.(47) iz Splita kaznenim je nalogom kojeg je izdao Općinski sud u Splitu na prijedlog ODO-a, uvjetno osuđen na pola godine zatvora s rokom kušnje od tri godine i to zbog teške krađe odnosno zato jer je upao u tuđu kuću, ukrao piće i opio se "do besvijesti".

Dakle, po izdanom kaznenom nalogu kojeg Ante može osporiti, a onda se ide u suđenje, on je 7. ožujka ove godine u ranim večernjim satima u Solinu, došao do kuće vlasnice J.J. te je otvorio dva krilca lijevog krila plastičnih grilja na prozoru spavaće sobe u prizemlju kuće. Provukao je ruku, pokidao zaštitnu mrežu tzv. "komaricu" te je potom ušao u kuću.

Nasilno je iz ležišta izbio zaključana drvena sobna vrata i ušao u druge prostorije kuće. Pomicao je i razbacivao stvari u dvjema spavaćim sobama, dnevnom boravku i kuhinji, tražeći vrijedne stvari. Ništa vrijedno nije našao pa je iz kuhinje uzeo dvije boce vina, bocu žestokog pića nepoznate marke, dvije boce od pola litre Coca Cole te nekoliko boca pive ukupne vrijednosti najmanje 250 kuna.

Počeo je piti i toliko se "izubijao" alkoholom da su ga dan kasnije oko 16,20 sati u kuhinji s čak 4,10 promila alkohola u krvi zatekli i uhitili policajci.
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 05:26