StoryEditorOCM
DalmacijaPotpora 'Vatrenima'

Imotsko srce kuca za Hrvatsku: navijači u dresovima skočili u Modro jezero

15. srpnja 2018. - 15:47

Već se i minute broje do povijesne utakmice naše nogometne reprezentacije.

Adrenalin na svakom koraku po Imotskoj krajini. U nedjelju točno u podne oglasile su se sirene sa vatrogasnog tornja u Imotskom,a onda je ulicama krenula kolona automobila onih koji će dok mi budemo slavili, raditi.

Upravo pod sloganom "Dok vi budete slavili, mi ćemo i slaviti i raditi", pripadnici dežurnih službi policije, hitne medicinske pomoći, članovi HGSS-a,vatrogasnih jedinica i dakako kao šlag na sve, automobili nekoliko dežurnih imotskih pekara, uz sirene i zastave, transparente i pjesmu prodefilirali su gradom.

- Dao sam prijedlog svojim nadležnima, odobrili su zdušno, zvao sam kolege iz vatrogasne službe, Hitne medicine HGSS-a,s vi su rado prihvatili ovaj poziv za defile Svaki od nas poslijepodne i večeras dok naši sugrađani budu slavili pobjedu naših,raditi će svoj odgovoran posao i brinuti se za sigurnost naših sugrađana. Zato, neka je sretno svima, a mi ćemo postati svjetski prvaci , riječi su policijskog djelatnika Hrvoja Mikulića.

Također u podne u Modrom jezeru u Imotskom mladi Imoćani u dresovima Hrvatske reprezentacije zajedno su skočili u bistru vodu jezera i napravili tijelima veliko srce. Srce za naše, srce za Hrvatsku.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 06:22