StoryEditorOCM
Dalmacija'vatreni' će biti počasni gosti

VAD pozvao Dalića i sve igrače u Sinj: Hrvatski vitezovi, čekamo vas na Alci

14. srpnja 2018. - 22:41

Upravni odbor Viteškog alkarskog društva pozvao je Vatrene da im budu počasni gosti na 303. Sinjskoj alci koja će se pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović održati 5. kolovoza.

- Mi već preko tri stoljeća njegujemo viteštvo, junaštvo i čojstvo kao temeljno obilježje hrvatskog čovjeka i našega naroda. Način kako su se Vatreni pod dirigentskom palicom izbornika Zlatka Dalića na zelenom travnjaku borili za boje Hrvatske nadišlo je sve nade i očekivanja. Oni su ove godine prvi hrvatski vitezovi i zato bi nam bila posebna čast da nam budu počasni gosti na 303. Sinjskoj alci – kaže dr. Stipe Jukić, predsjednik Viteškog alkarskog društva.

Poziv Vatrenima tzajedno su supotpisali predsjednik Jukić i alkarski vojvoda Boško Ramljak.

- Vatrene i stručni stožer na čelu s izbornikom Dalićem pozvali smo ne čekajući ishod finalne utakmice s Francuskom. Oni su za nas već prvaci i neovisno kakav će u nedjelju biti rezultat tako će ostati – kaže Ramljak dodajući kako je siguran da će se svi hrvatski reprezentativci lavovski boriti na travnjaku, baš kako to rade hrvatski vitezovi.

I otkriva kako je uvjeren da je pobijediti Francuze.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 19:06