StoryEditorOCM
DalmacijaHrvatski i strani državljani

Pogledajte snimku fizičkog obračuna partijanera: nakon cjelonoćnog provoda potukle se tri cure, jednu je uhvatio mladić i bacio na pod...

Piše A. T.
7. srpnja 2018. - 13:50

U gradu Hvaru jutros oko 7 sati, više osoba sudjelovalo je u fizičkom obračunu. Naguravali su se, verbalno vrijeđali, tri cure su se mlatarale rukama, a neki je mladić jednu od djevojaka uhvatio i bacio na pod. Radi se o hrvatskim i stranim državljanima. Od čitateljice koja nam je poslala video, doznajemo da je tučnjavi prethodila svađa.
Policija je, kako nam kažu svjedoci, stigla kroz svega par minuta.

PP SD: Radimo na utvrđivanju identiteta

Iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske doznajemo da rade na utvrđivanju identiteta sudionika tučnjave:

- Postaja Hvar zaprimila je dojavu o narušavanju javnog reda i mira na predjelu Dolac u Gradu Hvaru. Policijski službenici su odmah izašli na mjesto događaja, ali nisu nikoga zatekli. Obavljenim razgovorom s nazočnim građanima-svjedocima događaja, utvrđeno je kako su u sukobu sudjelovale tri nepoznate ženske osobe i jedan nepoznati muškarac, a svi su prije dolaska policije napustili mjesto događaja. U cilju utvrđivanja činjenica policija je kontaktirala i HMP u Hvaru te smo obaviješteni kako nitko nije zatražio liječničku pomoć. Do sada nitko nije pristupio u službene prostorije kako bi zatražio postupanje policije, ali policija poduzima mjere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi utvrdila identitet sudionika i okolnosti događaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 07:11