StoryEditorOCM
Dalmacijanormalizacija nastave?

Zbog vremenskih prilika danas odgođena nastava u brojnim damatinskim školama, za sutra se očekuje odluka ravnatelja

Piše H
27. veljače 2018. - 20:40
pocetak_skole6-070915

Zbog poledice i sigurnosti učenika, u utorak je na području Splitsko-dalmatinske županije bila odgođena nastava u više škola, među ostalim i u osnovnim školama u Trogiru, Solinu i Kaštelima, a očekuje se da bi se u srijedu nastava u tim školama mogla ponovno normalizirati, doznaje se u sjedištu Splitsko-dalmatinska županije.

"Odlučeno je da se zbog sigurnosti učenika danas odgodi nastava u svim osnovnim školama u Trogiru, Splinu i Kaštelima te u srednjoj školi na Visu", rekao je za Hinu pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu i sport Splitsko-dalmatinske županije Tomislav Đonlić.

Po njegovim riječima, danas je bila odgođena nastava i u osnovnim školama na Braču - u Supetru, Nerežišću, Bolu i Milni te na otoku Šolti u osnovnoj školi u Grohotama.

"U Dalmatinskoj zagori nastava je danas odgođena u osnovnim školama u Trilju, Otoku kod Sinja, Primorskom Dolcu i Srijanama", rekao je Đonlić.

Objasnio je kako je ravnateljima i školskim odborima na području Splitsko-dalmatinske županije preporučeno da odluku o nastavi u pogoršanim vremenskim uvjetima donose u suradnji s mjesnim stožerima Civilne zaštite.

"Za srijedu se očekuje poboljšanje vremena, što bi moglo značiti i normalizaciju nastave u školama na području naše županije", rekao je Đonlić.
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 00:36