StoryEditorOCM
Dalmacijazapljene droge

Vikend-lov na dilere: u Omišu 'pao' muškarac s kokainom, Imoćanin i Bračanin uhvaćeni s heroinom

Piše PSD
20. studenog 2017. - 13:17
DSC_0323

Dana 17. studenoga, u petak, na širem omiškom području policijski službenici Službe kriminaliteta droga zatekli su 53-godišnjaka sa 22,63 g kokaina.

Uhićen je i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje u sklopu kojeg je obavljena pretraga obiteljske kuće gdje je pronađeno i oduzeto 2,9 g kokaina, 2.5 g marihuane, 22,8 g bijele praškaste materije, kao i digitalna vaga za precizno mjerenje s tragovima droge.

Protiv 53-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama nadležnom državnom odvjetništvu.

Nadalje, istog dana policijski službenici Policijske postaje Imotski proveli su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom kod kojeg je pretragom osobnog vozila pronađeno 109,4 g heroina. Uz kaznenu prijavu za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama predan je pritvorskom nadzorniku.

U subotu, 18. studenoga, policijski službenici Policijske postaje Brač obavili su pretragu kuće koju koristi 42-godišnjak gdje su pronašli i oduzeli 16,58 g heroina, dvije bočice metadona od 10 mg/ml i digitalnu vaga za precizno mjerenje nakon čega je uhićen i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje. Podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 00:43