StoryEditorOCM
Dalmacijakontra središnjice

HSS-ovci Imotske krajine: Ne prihvaćamo koaliciju s komunistima

17. srpnja 2016. - 15:32
narodna_koalicija17-160716

Članovi HSS-a, Gradske organizacije Imotski i Općinskih organizacija Podbablja, Runovića, Zagvozda, Zmijavaca, Lovreća i Prološca uputili su sa svoga zajedničkog sastanka otvoreno priopćenje za javnost u kojem se između ostalog kaže:

- Članstvo HSS-a sa područja Imotske krajine ne podržavaju odluke Glavnog odbora koje je donijelo odluku da na sljedećim parlamentarnim izborima bude u koaliciji koju predvode komunisti.

Ne želimo podržati odluke Glavnog odbora koje su u suprotnosti s našim stavovima, a koji su jedna suluda ideja trenutnog predsjednika Beljaka koji je oteo Stranku nama običnim članovima te je predao Milanoviću u miraz kako bi svoju koaliciju nazvali Narodnom koalicijom te tako pokušali prevariti ovaj narod. 

Možete misliti da ste nas prevarili, ali budite sigurni da ćete odgovor dobiti vrlo brzo, a to će biti 11. rujna 2016. jer tada će vam biti jasno da narod zna da HSS-a nikada nije i nikada neće biti komunistički smokvin list. 

Imotski HSS-esovci ne dijele ideološke stavove s komunistima, niti dijele vrijednosne stavove sa Stipom Gabrićem Jambom, već su izvorni Radićevci kojima je Hrvatska iznad osobnih trenutnih interesa, stoji u priopćenju imotskih HSS-ovaca.

Na sastanku imotskih HSS-ovaca bio je nazočan i predsjednik Županijske organizacije HSS-a Splitsko-dalmatinske županije i pomoćnik ministra znanosti obrazovanja i sporta prof. Momir Karin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 20:10