StoryEditorOCM
Dalmacijaizborna utrka

Bulj kreće u osvajanje Sinja

Piše PSD.
17. travnja 2013. - 00:31

Na utrku za gradonačelnika Sinja odlučio se i Miro Bulj, dosadašnji nezavisni vijećnik koji je prije četiri godine dobio povjerenje 800 građana i tako osvojio “najskuplji” mandat, jer je strankama za jednog vijećnika trebalo oko 500 glasova. Bulj je u protekle četiri godine bio sveprisutan populist, danas je očito s namjerom da svoju aktivnost politički kapitalizira na višoj razini. U izbornu kampanju ide sa sloganom “Iz naroda za narod”.

− Ja i moji suradnici dio smo naroda s kojim živimo svakodnevno, a ne samo prije izbora. Zato nećemo davati nikakva obećanja, nego ćemo u hodu realno sagledavati probleme i rješavati ih. Mnoge su mogućnosti nepovratno bačene u vjetar i nitko nema pravo propustiti ni najmanju šansu za bolji život nas i naše djece.

Vjerujemo da će građani prepoznati da smo dio njih i da ćemo se za ovaj grad boriti iskreno i otvoreno, bez fige u džepu – naglasio je Bulj. Na konferenciji za novinare Bulj je prvi od pretendenata na dužnost sinjskoga gradonačelnika predstavio svoje najbliže suradnike. Prva mu je zamjenica Martina Barbić, dipl. ing. šumarstva, zaposlena u Hrvatskim šumama kao revirnica Šumarije Sinj. Drugi je zamjenik Denis Bobeta, nezaposleni profesor kineziologije.

Toni Paštar


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 03:44