Župan Pauk: Bolnica nam funkcionira kao hrvatska nogometna reprezentacija!

Piše PSD.
18. lipanj 2008. - 14:25

Opća bolnica Šibensko - kninske županije posluje stabilno, bez novih gubitaka i dugova, a provedene racionalizacije pozitivno su utjecale na  osoblje te poboljšanje usluga.

-S osobitim zadovoljstvom iznosim podatak da bolnica prvi puta nakon 10 godina posluje pozitivno - kazao je ravnatelj OB Šibensko - kninske županije dr. Željko Burić.

 - Dražavna vlast uvažila je sve ono na što smo godinama upozoravali, a ministar Milinović je s nekoliko hrabrih poteza eliminirao uzroke i izvore gubitaka, izbrisao paradokse i rješio probleme na koje smo godinama bezuspješno  ukazivali.

 No, valja naglasiti da su državne mjere pale na plodno tlo. Radili smo puno na unutarnjem ustroju, štednji i racionalizaciji, na uklanjanju uskih grla. Uspjeli smo animirati šefove odjela i  djelatnike. Kriza kroju smo prošli pozitivno je utjecala na njihovo ponašanje i zahvaljujući tome sada smo u izuzetno dobrom položaju - zaključio je Burić.

Poglavarstvo Šibensko - kninske županije jednoglasno je prihvatilo izvještaj o pozitivnom finacijskom poslovanju Opće bolnice, a župan Goran Pauk je dodao da  "bolnica sada funkcionira kao hrvatska nogometna reprezentacija".

S.Ferić / EPEHA