Šibeniksretan kraj potrage

Zahvaljujući dojavama građana, u Vodicama pronađena nestala Marija Kovačević; Policija zahvaljuje svima koji su im pomogli u potrazi

Piše PSD
kovacevic00

13:00 Marija Kovačević, 56-godišnja žena iz Gaćeleza, pronađena je danas oko 11 sati u Vodicama, zahvaljujući dojavama građana.

- Zahvaljujemo se medijima, kao i građanima na suradnji, zahvaljujući kojoj je nestala ubrzo pronađena - poručili su iz PU šibensko-kninske. 

Kovačević je nestala u ponedjeljak, nakon što je napustila svoju kuću u Gaćelezima i do danas joj nije bilo traga.

10:30 Šibensko-kninska policija traga za 56-godišnjom Marijom Kovačević koja se u ponedjeljak udaljila iz kuće u Gaćelezima i otad joj se gubi svaki trag.

'Prema zaprimljenoj prijavi u Policijskoj postaji Vodice, 23. rujna oko 12.30 iz kuće u Gaćelezima, Ulica Gaćelezi kbr. 5 u nepoznatom pravcu udaljila se Marija Kovačević, kći Nikole, rođena 4. kolovoza 1963.

Nestala je visine oko 168 centimetara, slabije tjelesne građe, kestenjastoplave ravne kose dužine do ramena, plavih očiju, a u trenutku nestanka bila je odjevena u bijelu tuniku, duge plave traper-hlače i bijele tenisice, a sa sobom je ponijela crnu žensku torbicu', objavila je policija.

Pozivaju se građani da u slučaju bilo kakvih saznanja o nestaloj o tome odmah obavijeste najbližu Policijsku postaju pozivom na broj 192 ili na e-mail sibensko-kninska@policija.hr.

#NESTALI#MARIJA KOVAčEVIć#GAćELEZI