U Vodicama se upoznali i - vjenčali

Piše PSD.
26. lipanj 2008. - 19:42

U Vodicama smo u četvrtak nazočili nesvakidašnjem vjenčanju. Naime, u vodičkoj Gradskoj vijećnici brak su sklopili turisti iz Slovačke, Zuzana Obivatelova, 26-godišnja bankarska službenica, i Patrik Kunti, 35-godišnji građevinski poduzetnik, iz gradića Previzda. U nazočnosti kumova Jane i Jozefa, obitelji i bliskih prijatelja, Zuzanu i Patrika po “slovu” hrvatskog zakona vjenčala je vodička matičarka Marija Sladoljev. Nakon što su kazali sudbonosno “da”, slovačkim mladencima među prvim je čestitala vodička gradonačelnica Branka Juričev-Martinčev.

 - Upućujem vam iskrene čestitke i želim puno sreće u budućem bračnom životu. Ovo je veliki dan za vas, ali i za naš grad, jer se prvi put u povijesti turističkih Vodica dogodilo da su u njima svoju ljubavnu vezu brakom okrunili strani turisti – kazala je slovačkim mladencima vodička gradonačelnica, te ih darivala prigodnim darovima koji simboliziraju zdravlje, plodnost i uspješnost.

Simpatični par iz Slovačke prvi put je ljetovao u Vodicama prije tri godine, kod privatnog iznajmljivača Josipa Bilana.

 - Već za vrijeme tog ljetnog odmora, koji je, inače, bio i početak naše ljubavne veze, donijeli smo odluku da ćemo se vjenčati u Vodicama. Za nas je ovaj turistički biser najljepše mjesto na svijetu, stoga nam je bila neizmjerna želja da u Vodicama uplovimo u bračne vode. Naravno da ćemo i ubuduće stalno ljetovati u Vodicama, a nadamo se, vrlo brzo i s našom djecom – kazali su nam uglas Zuzana i Patrik. 

Ante TALIJAŠ/EPEHA