Šibenikkrš i lom

Nova nesreća na 'crnoj točki': teško ozlijeđenog muškarca iz smrskanog automobila izvukli vatrogasci rezanjem lima

Piše Ante Talijaš/Šibenski.hr
21. lipanj 2018. - 13:45

U četvrtak rano ujutro 'zlokobno' zavijanje sirena kombija Hitne medicinske pomoći i vatrogasnih vozila probudili su građane Vodica. Nakon dvomjesečnog 'zatišja' ponovno se dogodila prometna nesreća na vodičkoj obilaznici, prometnici na zlom glasu zbog brojnih sudara koji su se događali od samog njezina puštanja u promet u svibnju prošle godine, piše Šibenski.hr.

U četvrtak, pak, u 4,50 sati na vodičkog obilaznici došlo je sudara automobila Renault šibenskih registracija kojim je upravljao 59-godišnjak iz Čiste Male i vozila Opela zadarskih oznaka kojim je upravljao 21-godišnji mladić.

Teške ozljede zadobio je vozač Renaulta, koji je ostao ukliješten u automobil, te su pripadnici JVP-a Vodice morali rezati limove da izvuku nesretnog vozača iz automobila. Kolima Hitne pomoći prevezen je u Opću bolnicu Šibenik.

Kako neslužbeno doznajemo, teško je ozlijeđen Vlado Rašić, djelatnik Komunalnog poduzeća 'Leć' koji radi na poslovima grobara u Vodicama.

- Do ove prometne nesreće je na semaforiziranom križanju. Osobni automobil Renault kretao se županijskom cestom Vodice – Gaćelezi, dolaskom do križanja s Državnom cestom D-8, nastavio je vožnju i prošao kroz za sada još neutvrđeno svjetlo na semaforu. Vozilo Opel kretalo se cestom D-8 i ušlo je u križanje također kroz neutvrđeno svjetlo.

Policijski očevid još traje, nakon čega se točno znati uzroci nesreće. Vozač Renaulta zadobio je teže ozljede i zadržan je na liječenju u šibenskoj bolnici, dok vozač Opela nije zatražio liječničku pomoć – kazala nam je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske.

Na ovu intervenciju izašla su dva vatrogasna vozila s četiri pripadnika JVP-a Vodice.

#PROMETNA NESREćA#VODIčKA ZAOBILAZNICA