ŠibenikOČEVID NAD UGOSTITELJSKIM OBJEKTIMA NA PLAŽI HOTELA ‘OLYMPIA’

Jolly nije dobio dozvole za rad

Piše Joomla\CMS\User\User
7. srpanj 2008. - 22:52
rgx time: 4.9114227294922E-5

Osim štekata ispred samog hotela ‘Olympia’, koji se vodi pod hotelskim kompleksom, ni jedan od ostalih ugostiteljskih objekata ne može dobiti dozvolu za rad: Hookah bar i susjedna dva objekta

Tijekom ponedjeljka djelatnici Službe za gospodarstvo Ureda Državne uprave s voditeljicom Barkom Erak na čelu još jednom su obavili očevid na plaži ispred hotela “Olympija”, radi izdavanja mimimalno-tehničkih uvjeta za njihov rad, a na zahtjev tvrtke “Olimpija Vodice” u vlasništvu poznatog šibenskog trgovca Josipa Stojanovića Jollyja.

Naime, svi ti objekti otvoreni su 27. lipnja ove godine, premda nisu dobili dozvolu za rad. Riječ je o Hookah baru i još dva susjedna ugostiteljska objekta.

- Osim štekata ispred samog hotela “Olympia”, koji se vodi pod hotelskim kompleksom, ni jedan od ostalih ugostiteljskih objekata ne može dobiti dozvolu za rad. Naime, svi ti objekti i dalje su predmet Građevinske inspekcije, jer su sagrađeni bez zakonom propisane dokumentacije.

Sve dok oni ne dobiju građevinske dozvole, ne mogu im biti izdane dozvole o minimalnim-tehničkim uvjetima za rad – kazala nam je Edita Grubišić, predstojnica Ureda Državne uprave Šibensko-kninske županije.

Za podsjetnik je kako je Josip Stojanović Jolly protekle subote ultimativno zaprijetio da ako objekti ne dobiju dozvolu za rad, on će zatvoriti kompletni kompleks svoje hotelske kuće, osim pomorskog dobra u širini šest metara. Hoće li Stojanović svoje prijetnje i ostvariti tijekom jučerašnjeg dana nismo mogli doznati.

Ni on ni direktorica hotelske kuće “Olympia” Vodice Senka Ramljak nisu se javljali na mobitel. Inače, Josip Stojanović za ovu situaciju okrivljuje grupu građana Vodica, koji, prema njegovim riječima, vode kontinuiranu hajku protiv hotelske kuće “Olympia Vodice”.

Stojanović, pak, zaboravlja činjenicu da mu je Građevinska inspekcija u startu zabranila izgradnju ovih ugostiteljskih objekata na plaži, te mu zatvorila gradilište. Međutim, na sve to on se oglušio te otvorio objekte bez dozvola. Epilog zasigurno i nije mogao biti drukčiji.