Dalmacija Šibenik

beba na putu

Župan Pauk progovorio o slatkom iščekivanju prinove u 57. godini; Otkrio i koja poznata liječnica vodi trudnoću njegove 19 godina mlađe supruge Katarine

beba na putu

Nema odmora dok traje obnova! Tako je glasila svojedobna socijalistička parola. A dok traje demografska obnova, nema odmora ni za Gorana Pauka, šibensko-kninskog župana, koji je u 57. godini, ali će u svibnju ove godine treći put postati otac. I to s trećom ženom! Koja je, skoro pa dvadeset godina - 19 da budemo precizni - mlađa od njega.

- Čudo je "Fejs". Kupili smo ja i Katarina kolica za bebu, ona me slikala, slika otišla u virtualni svijet... - smije se Pauk, koji je i inače vrlo aktivan na društvenim mrežama, osobito "Fejsu".

 

U domu obitelji Pauk sve je spremno za prinovu: šibenski župan u 57. godini s trećom suprugom očekuje bebu, još malo pa će u prvi đir po rivi

A poznat je i kao vrlo otvorena osoba, pa mu nije problem kazati da će nakon dvoje ratne, dobiti, evo, bit će, hvala Bogu, sve u redu, i treće, ovaj put mirnodopsko dijete. Nakon Tine, koja je rođena 1993. i Karla, rođenog 1994. godine.

Ono što je zanimljivo je da trudnoću supruge Gorana Pauka, Katarine Pauk, vodi doktorica Nelka Tomić, koja je pored toga što je gradonačelnica Vodica i omiljena šibenska ginekologinja. Tri godine zaredom osvajala je titulu naj-doktorice u Šibensko-kninskoj županiji. Ona bi je, po tome sudeći, trebala i poroditi.

Župan Pauk otvoreno o privatnom životu i svoja tri braka: Kad sa ženom ne ide, ja odlazim. Samo mi nije jasno zašto ja ne mogu ono što Thompson može?

A Pauk, koji je i nekadašnji uspješni nogometaš, stoper i branič Šibenika i Hajduka, još ima "fore" stići svog - mlađeg - kolegu Igora Štimca, koji je u kolovozu 2017. postao otac peti put.

Naslovnica Šibenik