Dalmacija Šibenik

demografske mjere

U domu obitelji Pauk sve je spremno za prinovu: šibenski župan u 57. godini s trećom suprugom očekuje bebu, još malo pa će u prvi đir po rivi

demografske mjere

Dok su mnogim političarima puna usta demografskih mjera, ali njihovi gradovi, općine, županije i dalje izumiru, župan šibensko-kninski Goran Pauk može se pohvaliti da je i osobno, vrlo konkretno, pridonio da se smanji pad nataliteta u njegovoj županiji.

Pauk se, naime, proteklog vikenda na Facebooku pohvalio novim prijevoznim sredstvom u voznom parku svoje obitelji, a riječ je o dječjim kolicima koje će, zajedno sa suprugom, uskoro provozati po šibenskoj Rivi.'Suvozača očekujemo za cca dva i po miseca!', s ponosom je objavio župan koji u svojoj 57. godini očekuje treće dijete. Dvoje starijih potomaka već su odrasli ljudi, oboje studiraju u Zagrebu.

Pauk prinovu očekuje sa svojom trećom suprugom, a svoj privatni život nikad nije posebno skrivao od medija pa je lani u razgovoru za 'Slobodnu' otvoreno progovorio o svoja tri braka, kao i o činjenici da je u 50-oj godini prošao težak razvod te da je u novi brak stupio iako se od bivše supruge nije uspio i crkveno razvesti.

Župan Pauk otvoreno o privatnom životu i svoja tri braka: Kad sa ženom ne ide, ja odlazim. Samo mi nije jasno zašto ja ne mogu ono što Thompson može?
 

Naslovnica Šibenik