Dalmacija Šibenik

društveno odgovorna kompanija

Donacijom otvoren novi Tommy supermarket u Šibeniku

društveno odgovorna kompanija

Kao vodeći dalmatinski trgovački lanac, najavljujemo daljnju ekspanziju prodajne mreže u gradu Šibeniku.

U utorak 12. prosinca 2017. otvorili smo novi Tommy supermarket u Šibeniku. Supermarket Tommy Šibenik, na adresi Ante Šupuka 10 (City life centar) opremljen je po suvremenim standardima, i kao takav će predstavljati osvježenje u trgovačkoj ponudi grada Šibenika.

Ponudu standardno karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno se ističu odjeli delikatesa, svježeg voća i povrća i pekarsko-slastičarskih proizvoda „Bobis“.

Površina korisnog prostora iznosi preko 500 metara četvornih, a uposlili smo novih 16 radnika, kojima Tommy nudi stimulativno radno okruženje i visoke radne standarde. Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommy-ja postaju još dostupnija
potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude.

Šibenski supermarket biti će 5. Poslovnica Tommy-ja u gradu Šibeniku i 14. u Šibensko-kninskoj županiji, te 196 prodajno mjesto Tommy-ja u Hrvatskoj.

Donacija Općoj bolnici Šibensko – kninske županije
Kao društveno odgovorna kompanija koja je i partner lokalne zajednice, a  prigodom otvorenja novog supermarketa u Šibeniku, Tommy je donirao iznos od 40.000 kuna Općoj bolnici Šibensko – kninske županije.

Donacija je danas uručena Županu Šibensko-kninske županije g. Goranu Pauku, a donaciju je u ime Tommy-ja uručio g. Marin Kaštelančić, član Uprave.
Bolnica će donirana sredstva iskoristiti za nabavu opreme pojedinim odjelima u skladu s potrebama i prioritetima.

Nadamo se da će ova donacija doprinijeti poboljšanju uvjeta rada bolnice i boljim standardima zdravstvene skrbi za stanovnike grada Šibenika i cijele Županije.
Putem projekata društveno odgovornog poslovanja i donacija, nastojimo poboljšati uvjete života stanovnika u lokalnim zajednicama u kojima poslujemo.

Naslovnica Šibenik