Dalmacija Šibenik

Donacija od 250 tisuća kuna šibenskoj bolnici za opremu ili krovište

Oliver na koncertu "Za mrvu jubavi" / Jadran Babić / CROPIX
Dio prihoda dobrotvornog koncerta »Za mrvu jubavi« koji je u četvrtak uvečer, u organizaciji Koordinacija splitskih Lions klubova u suradnji s ostalim klubovima od Zadra do Dubrovnika, održan u splitskom Športskom centru Gripe bit će doniran Općoj bolnici Šibensko-kninske županije. Riječ je o svoti od oko 250 tisuća kuna.

- Ugodno sam iznenađen takvim potezom organizatora kojem iskreno zahvaljujem na donaciji. Budući da je Ministarstvo zdravstva za adaptaciju krovišta zajedničke zgrade ginekološkog i kirurškog odjela Opće bolnice Šibenik u proračunu i službeno rezerviralo pola milijuna kuna, vidjet ćemo hoće

Blanka Vlašić bila je jedna od promotorica akcije koju su
podržale i brojne druge poznate osobe
li nam ta svota biti dostatna. Ukoliko ne bude, dio novca od donacije sa koncerta usmjerit ćemo u  adaptaciju. Ne bude li potrebno doplatiti adaptaciju, novac će nam, u skladu sa financijskim planom, biti od pomoći za nabavku najvažnije opreme - kazao nam je dr. Željko Burić, ravnatelj Opće bolnice Šibensko-kninske županije.

Dodao je, također, kako je zahvalan cijeloj hrvatskoj javnosti, ali i resornom ministru Darku Milinoviću što su prepoznati problemi u kojima se našla šibenska bolnica.

Marina JURKOVIĆ / EPEHA

Naslovnica Šibenik