Naša redakcija je gotovo svakodnevno zatrpana porukama domaćih ljudi, najčešće potkrijepljenima fotografijama, kako su cijene hrane i pića na obali i otocima odletjele u nebo, posebice u ugostiteljskim objektima.
Koleg(ic)e su provjeravale može li se u Dubrovniku preživjeti dan sa 100 eura i utvrdili da se ne može, a turisti su komentirali da je pod Srđem još i dobro, jer je Hvar, kako su ustvrdili, vjerojatno najskuplji na svijetu. Da je tako, baš i nije, ali kada znamo da se za kilogram trešanja početkom sezone na škoju izdvajalo gotovo 10 eura, a za ležaljku 40 eura, onda stvari postaju puno jasnije.
Elitna promocija - bez cijena
Na internetskim stranicama može se vidjeti puno toga o ponudi pojedinih restorana na Hvaru, naravno bez cijena, pa bi se o korektnosti takve “p...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....