StoryEditorOCM
Dalmacijaproblematični 22-godišnjak

Opio se i radio nered na solinskom adventskom koncertu: policija ga odvela u postaju, on im zaprijetio da će im j***ti mater i baciti bombu

23. prosinca 2019. - 12:48

Policijski službenici Policijske postaje Solin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom iz Solina. Sumnjiči ga se da je tijekom noći 21. prosinca oko ponoći pri kraju adventskog koncerta u Solinu narušavao javni red i mir.

Prilikom postupanja poduzetog radi uspostave javnog reda i mira u naguravanju u kojem je sudjelovalo dvadesetak osoba lakše je ozlijeđen policijski službenik koji je zaradio modricu ispod oka, a nad 22-godišnjakom iz Solina su uporabljena sredstva prisile, te je doveden u službene prostorije policije gdje je zadržan do prestanka djelovanja opojnog sredstva (alkohola). Tom prilikom je u prostorijama policije prijetio policijskim službenicima "da će im svima jebati mater" i da će kada iziđe na slobodu baciti bombu na policijsku postaju.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, uz kaznenu prijavu, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnja i prisila prema službenoj osobi predan je policijskom pritvorskom nadzorniku te mu je određen istražni zatvor. Istražni sudac je ozbiljno shvatio njegove prijetnje te je donio takvu odluku,pogotovo što je uhićeni još od prije poznat po sudjelovanjima u tučnjavi i koketiranju s drogom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 01:21