StoryEditorOCM
Obalanema ozlijeđenih

Zapalio se automobil na Jadranskoj magistrali, na teren izašla dva vatrogasna vozila

Piše DALMACIJA SD
16. kolovoza 2023. - 20:30

Ni današnji dan nije miran za djelatnike Javne vatrogasne postrojbe grada Makarske, obavljeno je na njihovim stranicama.

U 09:40 zaprima se dojava putem vatrodojavne centrale Kauflanda o požaru u istome, po dojavi izlazi dežurna smjena s navalnim vozilom, na svu sreću radilo se o lažnoj dojavi. Zatim u 11:53 putem ŽC112 zaprima se dojava o požaru automobila na jadranskoj magistrali prema Tučepima, predio Volicija.

Na dojavu izlazi dežurna smjena s 2 vozila i 5 vatrogasaca.

Do dolaska vatrogasaca požar vozila je sam vlasnik vozila stranih registarskih oznaka uspio obuzdati. U 12:20 se požar proglašava ugašenim s nagorenim elektro instalacijama ispod volana vozila.

Intervencija je završila u 12:40.

Na intervenciji su osim vatrogasaca sudjelovali i službenici PP Makarska u regulaciji prometa, te smo imali priliku upoznati i policijske službenice iz susjedne BiH koje sudjeluju u međunarodnom policijskom projektu suradnje.

Nadamo se i da je ovo zadnja intervencija danas s obzirom na gust promet na području samog grada, te bi se isto tako ovim putem zahvalili svim sudionicima u prometu na formiranju hitnog koridora do samog mjesta intervencije, objavili su vatrogasci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 22:22