StoryEditor
Obalapotvrde na uvid

Za dionicu koja se inače prijeđe za 50 minuta jutros je trebalo više od dva sata: ‘Imali smo tri kontrole, kolona se sporo kretala...‘

24. ožujka 2020. - 09:00
Čitateljica/Ilustracija

Do jutros je putovanje od Sinja do Sumpetra u prosjeku trajalo 50 minuta, koliko je trebalo svima onima koji su željeli iz alkarskog grada doći do malog mjesta na pola puta između Splita i Omiša. No, od jutros, od kada vrijede nova pravila i ograničenja, za taj isti put je potrebno dva sata i pet minuta.

Tako su se jutros u 6.10 sati iz Sinja uputili djelatnci jedne sinjske tvrtke na rad u Sumpetar i tamo su došli 15 minuta iza osam sati.

- Imali smo od Sinja do Sumpetra tri policijske kontrole. Prva je bila u Dicmu, druga na rotoru u Solinu i treća nešto prije Krila Jesenice. Kolona se sporo kretala i očigledno ćemo se svi morati naviknuti na novonastalu situaciju i biti malo više strpljivi. Na svakoj kontrolnoj točki pokazali smo policajcima potvrdu koju nam je izdala tvrtka za rad i bez te potvrde ne bi mogli doći do Sumpetra, gdje radimo - kazuje nam jedan od djelatnika tvrtke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. svibanj 2021 05:54