StoryEditor
Obalajeste li ga vidjeli?

Udruga Sehaliah već se godinu dana brine o pretučenom mačku, ali sada mu se gubi svaki trag: ‘Pitanje je života ili smrti, treba mu pomoć‘

Piše Marija Vuković
21. rujna 2021. - 19:44

Prošle nedjelje na području Jesenica, na predjelu Malog Pariza, izgubio se mačak Thor o kojem već više od godine skrbi udruga Sehaliah. 

Mačak je bio na čuvanju kod jedne od djevojaka koja se brine i nekoliko drugih maca, a zbog trenutka nepažnje Thor se izgubio. Iako potraga za njih traje već dva dana, volonteri nisu imali sreće.

image
Nekoliko je puta operiran
Sehaliah
 

- Mi smo se o njemu počeli brinuti prije malo više od godine dana kada je pronađen u blizini trgovačkog centra. On je tada bio mačić, a netko ga je udario toliko jako da su mu kroz ošit izašli svi organi, a uretra mu je prsnula te sada ima stomu. On je već sedam ili osam puta bio na operaciji na zagrebačkom Veterini. Mališan je stalno bolestan, on nije naviknut na život vani i strahujemo da se ovdje radi o životu ili smrti- govore nam iz Sehaliah zabrinuto. 

image
Thorova rana mora se čistiti tri puta dnevno
Sehaliah

- On je u jako lošem stanju, potrebno mu je čišćenje rana tri puta u danu- nastavljaju te pozivaju da im se svi koji bi mogli imati imati bilo kakvu informaciju mogu javiti na brojeve 091 152 3697 i 098 907 4674. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. kolovoz 2022 17:56