StoryEditorOCM
ObalaINTERVENCIJE POLICIJE

Učiteljica iz Dalmacije ušla u školu bez potvrde i testa, samo je sjela pred učenike, kao da nova pravila nisu njena posla! Jesu li je trebali izbaciti?

Piše Katarina Marić Banje
16. studenog 2021. - 17:02
Ispred zgrade Policijske uprave u Splitu nisu se stvaralae gužve, a policajci su intervenirali u 15 slučajeva na drugim lokacijama Paun Paunovic/Cropix

Do 15 sati u utorak policija je na području PU splitsko-dalmatinske intervenirala u 15 slučajeva dolaska na radno mjesto bez COVID potvrde i napravljenog testa. Nisu utvrđeni elementi prekršaja  ili kaznenog djela.

- Od 05.30 sati pa do 15.00 sati na području PU splitsko dalmatinske zaprimili samo 15 dojava koje su se odnose na provedbu Odluke o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja državnih dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova.

U svim slučajevima policijski službenici su izašli na teren, nisu utvrđeni elementi narušavanja javnog reda i mira i nije bilo daljnje potrebe za postupan...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 13:31