StoryEditorOCM
ObalaINOVACIJA U KUHINJI

U domaće restorane ulazi kuhar-robot: zna kad triba zažutit kapulu, kad posolit, a kad ubacit manistru. Pogledajte kako priprema fuže s biftekom

Piše Sandra Barčot
1. prosinca 2021. - 08:10

Sada će roboti kuhati za nas!

Pogledajte našeg lipotana koji će vam spremiti rižot s kozicama, ali i gulaš sa tjesteninom. Doći će u naš restoran, prvi koji ćemo otvoriti u Zagrebu, a onda tijekom sezone i u Splitu, pa ćete degustirati kako je to kada za vas kuha gamma-chef, naš robot, hrvatskih ruku djelo - predstavljaju nam svoju inovaciju "startupovac" Đulijano Nola i kuhar, preciznije chef Vedran Varvodić.

Prezentaciju kako se "digitalno" sprema jelo, mirišljavo i slasno, kako kuha metalni, a ne živi kuhar, ovaj dvojac je imao na nedavno održanom "ZINFestu - Festivalu Crljenka i rođaka" u Kaštelima. Izuzetno zanimanje posjetitelja i izlagača-vinara pobrala je ta metalna crveno-crna kocka, jer mnogi nisu baš vjerovali da robot može skuhati dobro, ukusno jelo.

Svi su...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. studeni 2024 02:09